dididi ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 یک ماژول دارم که برای کار خاصی ازش استفاده میکنم می خوام بخش افزودن به سبد خرید این ماژول حالت اجاکس نداشته باشد یعنی بعد کلیک کردن بر روی گزینه افزودن به سبد خرید اون صفحه پاپ اپ نیاد و فقطم می خوام همین قسمت اینطوری بشه یعنی خود محصول اصلی صفحه محصولات حالت پاپ داشته باشه برای همین از تنظیمات پرستاشاپ نمی تونم غیر فعال کنم راه حلش چیه ؟ {if ($product.id_product_attribute == 0 || (isset($add_prod_display) && ($add_prod_display == 1))) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode) && $product.minimal_quantity <= 1 && $product.customizable != 2 && !$PS_CATALOG_MODE} {if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)} {if isset($static_token)} <a class="buttonn ajax_add_to_cart_button btn btn-default" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, "add=1&id_product={$product.id_product|intval}&token={$static_token}", false)|escape:'html':'UTF-8'}" rel="nofollow" title="{l s='Add to cart'}" data-id-product="{$product.id_product|intval}"> <span><i class="fa fa-arrow-circle-o-up"></i>{l s='Add to cart'}</span> </a> {else} <a class="buttonn ajax_add_to_cart_button btn btn-default" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, 'add=1&id_product={$product.id_product|intval}', false)|escape:'html':'UTF-8'}" rel="nofollow" title="{l s='Add to cart'}" data-id-product="{$product.id_product|intval}"> <span><i class="fa fa-arrow-circle-o-up"></i>{l s='Add to cart'}</span> </a> {/if} {else} <span class="buttonn ajax_add_to_cart_button btn btn-default disabled"> <span><i class="fa fa-arrow-circle-o-up"></i>{l s='Add to cart'}</span> </span> {/if} {/if} این هم کد tpl نمایش افزودن به سبد خرید هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام توضیحتون مبهمه کامل توضیح بدید و هدفتون رو بگید تا بشه راهنمایی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dididi ارسال شده در شهریور 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 توضیحات فکر کنم کامل بودن من این بخش رو برای لوازم جانبی دارم استفاده میکنم و فکر کنید در هر محصول مثلا 10 تا لوازم جانبی گذاشتیم و مشتری با انتخاب هر جانبی باید یک پاپ ببینید و دوباره ببندد و محصول جانبی بعدی رو انتخاب کند که خیلی جالب نیستشولی اگر این بخش قسمت افزودن به سبد خرید دیگه براش پاپ نید مشتری خیلی راحت محصولات جانبیش رو به سبد خرید اضافه میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .