Andromeda ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام آیا میتوان از webhook در پرستاشاپ استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام بصورت پیشفرض وجود نداره . هدفتون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Andromeda ارسال شده در شهریور 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2017 سلام بصورت پیشفرض وجود نداره . هدفتون چیه ؟ میخوام یک فروشگاه فایل راه اندازی کنم و چون فایلهای حجیمی دارم، برای کاهش هزینه میخوام فایلها را روی سرور Cloud ذخیره کنم که از webhook پشتیبانی میکنه. از طریق webhook میخوام مدت زمان مجاز برای دانلود و تعداد دانلود رو برای هر فایل روی سرور مشخص کنم. مدیر سرور گفته که با webhook میشه این کار رو انجام داد نظرتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .