MHP370 ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلام من وقتی لینک یه محصولی رو توی تلگرام با وتساپ میذارم ، هیچی از اون رو نشون نمیده ، واسه اکثر سایتا عکس محصول با یه توضیح مختصر رو میاره ، میخواستم بدونم چیکار باید کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 معمولا این مشکل از دوجا ناشی میشه: 1. آدرس سایتتون رو با www ثبت کردید و توی تلگرام بدون اون وارد میکنید (یا برعکس) 2. ساختار قالبتون نیاز به اصلاح داره واکنش ها : MHP370 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MHP370 ارسال شده در شهریور 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 معمولا این مشکل از دوجا ناشی میشه: 1. آدرس سایتتون رو با www ثبت کردید و توی تلگرام بدون اون وارد میکنید (یا برعکس) 2. ساختار قالبتون نیاز به اصلاح داره در مورد گزینه اول که هر دو رو وارد کردم و بازم جوابی نگرفتم و در مورد گزینه دوم قالب آریا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .