senator1373 ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلام من 2 تا حامل دارم . یکیشو گذاشتم پست یکیش پیک میخوام وقتی پست رو انتخاب کرد .، روش پرداخت فقط آنلاین باشه و یا کارت به کارت الان پرداخت در محل هم نشون میده و میخوام پیک رو انتخاب کرد ، فقط پرداخت در محل فعال باشه ممنون میشم کمک کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام امکان محدود کردن روش های پرداخت وابسته به حامل ها با امکانات پیش فرض پرستاشاپ وجود نداره. تنها محدودیت هایی که می تونید برای روش های پرداخت بذارید از منوی ماژول ها >> پرداخت، قابل مشاهده هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 خوب شما برنامه نویسی چیزی سراغ ندارید ، با یه هزینه اینو واسه من ردیفش کنه ؟؟ ممنونم اگر کمک کنید تو این زمینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 یه ماژول رایگان به اسم ship2pay توی سایت اصلی پرستاشاپ (addons.prestashop.com) هست می تونید استفاده کنید ببنید پاسخگوی نیازتون هست یا خیر. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 نه این کار نمیکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .