keihancpu ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 با سلام من یه مشکل دارم در خصوص عدم لود شدن دکمه ذخیره محصول در قسمت اضافه کردن محصول . میدونم مشکل همه گیری هست و راههای مختلفی هم براش موجوده در اینتنرنت ولی متاسفانه من با هیچکدوم به نتیجه نرسیدم. حتی ماژول مخصوصشم نصب کردم ولی نتیجه نگرفتم. الان 2 هفته س نتونستم سایتمو آپدیت کنم . قالب مینا استفاده میکنم که از همینجا خریداری کردم . لطفا اساتید و دوستان راهنمایی کنن. ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام اگر راه کارهایی که ارائه شده بهتون کمکی نکرده می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام این ماژول رو پیدا کنید و نصب کنید مشکل کامل برطرف میشه isaveresolve نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keihancpu ارسال شده در شهریور 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 دوست عزیز اینم نصب کردم درست نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 نسخه php رو در هاست بالا ببرید احتمالا باید درست بشه اگه نشه مشکل از هاستتون هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keihancpu ارسال شده در شهریور 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 نسخه php رو در هاست بالا ببرید احتمالا باید درست بشه اگه نشه مشکل از هاستتون هستش روی چه نسخه ای بذارم بهتره و سازگاری داره با پرستا ؟ اینکارو کردم قبلا راستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 روی چه نسخه ای بذارم بهتره و سازگاری داره با پرستا ؟ اینکارو کردم قبلا راستش نسخه 5.4 یا 5.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .