masih.banitaba ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 با سلاممن از قالب سهند استفاده میکنم اما جای بلوک محتوا تو این قالب خالیهچطور میتونم مثل قالب نسیم به فوتر سایت بلوک محتوا اضافه کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 سلام . می تونید از لیست ماژول ها، ماژول بلوک محتوا رو فعال کنید تا توی فوتر نمایش داده بشه اما چون در این قالب این ماژول در طراحی در نظر گرفته نشده شاید از نظر ظاهری زیاد مطابق میل شما نباشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masih.banitaba ارسال شده در شهریور 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 سلام . می تونید از لیست ماژول ها، ماژول بلوک محتوا رو فعال کنید تا توی فوتر نمایش داده بشه اما چون در این قالب این ماژول در طراحی در نظر گرفته نشده شاید از نظر ظاهری زیاد مطابق میل شما نباشه. موفق باشید فعاله اما چیزی نمایش داده نمیشه خب الان من نیاز به بخشی برای درج قوانین و مقررات دارم و جزئی از چک لیست نماد اعتماده و تا نباشه نمیدن نماد رو . بهترین کار به نظر شما چیه ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 می تونید لینک مورد نظر نماد رو به منوی افقی بالا قالب سهند اضافه کنید. واکنش ها : masih.banitaba 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masih.banitaba ارسال شده در شهریور 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2017 می تونید لینک مورد نظر نماد رو به منوی افقی بالا قالب سهند اضافه کنید. ممنونم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .