bloodthirsty ارسال شده در شهریور 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2017 درود من میخوام از پرستاشاپ و قالب های ای پرستا برای راه اندازی یک فروشگاه استفاده کنم. میخواستم بدونم پرستاشاپ امکان اضافه کردن خلاصه مشخصات محصول در جعبه بالای صفحه محصول رو داره؟ میدونم که منظورم رو نفهمیدید...واسه همین عکس زیرو رو آپلود کردم توی فایل ضمیمه قسمت مورد نظر دورش خط کشیده شده..سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2017 سلام دوست عزیز این مورد به طراحی قالب شما مربوطه اما به صورت پیش فرض پرستاشاپ خلاصه مشخصات رو بالای صفحه محصول نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bloodthirsty ارسال شده در شهریور 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2017 سلام دوست عزیز این مورد به طراحی قالب شما مربوطه اما به صورت پیش فرض پرستاشاپ خلاصه مشخصات رو بالای صفحه محصول نشون نمیده ممنون ماژولی برای این مورد ساخته نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2017 توی بازارچه همچین ماژولی نیست توی addons سرچ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .