senator1373 ارسال شده در شهریور 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2017 سلام آقا من یه سوال دارم نمیدونی اصلا شدنی هست یا نه اینکه مثلا من توی سایت نظر میدم بعد اگر سایت رو یکبار رو آدرس بزنم که سایت لود بشه نظر نمیاد ولی اگر سایت رو f5 بزنم که کشش یکبار ریلود بشه نظر میاد راهی هست که بدونه f5 زدن کش ریلود بشه ؟؟؟ خیلی ها نمیدونم اصلا f5 چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2017 آدرس سایتتون رو میفرمایید؟ نظرات نیازی به f5 زدن ندارند. یا ایجکس ارسال میشن یا صفحه ریلود میشه و نظر ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2017 نه به عنوان مثال گفتم نظرات مثلا قیمت یه محصول عوض میشه حتما باید f5 بزنه یا هرچیزی تغییری کنه باید f5 بزنه https://nabegheha.com/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2017 دلیل این مورد میتونه تغییراتی باشه که توی قالبتون اعمال کردید. یا اگر از سیستم کش جداگانه ای استفاده میکنید ممکنه از اون باشه. البته اینا احتمالات هست و نیاز به بررسی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2017 خوب من شدیدا بهش نیاز دارم کاربر خرید میزنه و از صفحه بانک بر میگرده ، توی پیگیری سفارشاتش هیچی ثبت نمیشه بعد ctrl + f5 میزنه درست میشه خواهش میکنم یه کمکی کنید بگید من چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 با قالب پیش فرض پرستا (بدون تغییرات فعلی که دادید) امتحان کنید. ببینید مشکل رفع میشه یا نه؟ اگر رفع بشه تغییرات قالبتون غیر استاندارد هست و باید عوضش کنید ضمنا پاسخ ندادید که آیا از سیستم کش جداگانه استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 نه همون تنظیمات پرستا هست . خوب اگر قالب باشه شما طراح سراغ دارید اینو درستش کنه ؟؟ چون هرکی از بانک بر میگرده . میره تو پیگیری سفارشش هیچی نیست . هر روز زنگ میزنن میگن سفارش ما ثبت نشده باید هروز بگم ctrl + f5 بزنید تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 خب اول یکبار قالب پیش فرض رو فعال کنید ببنید مشکل زا قالبه یا نه. چنانچه مشکل از قالب باشه باید از جایی که قالب رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1373 ارسال شده در شهریور 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 خوب من توی پونیشا یه نفر رو پیدا کردم . اگر بلد بود که این مشکل رو رفع میکرد . ممکنه از تنظیمات کش پرستا باشه ؟؟؟ چون دستکاریش کرده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 خوب من توی پونیشا یه نفر رو پیدا کردم . اگر بلد بود که این مشکل رو رفع میکرد . ممکنه از تنظیمات کش پرستا باشه ؟؟؟ چون دستکاریش کرده بود معمولا طراح ها هیچ کدوم حاضر به بررسی و اصلاح قالب های طراحی شده توسط سایر افراد نیستند اگر مشکل از قالبتون باشه و طراحتون نتونه رفعش کنه بهترین و مطمئن ترین راه تهیه قالب جدید هست ممکنه از تنظیمات کشتون هم باشه. باید تست کنید. میتونید از سیستم تیکت درخواست بررسی فنی هم بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .