masih.banitaba ارسال شده در شهریور 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2017 دوستان سلاممن از طریق یه سایت web-site-map.com اقدام به ساخت نقشه سایت کردمبعد از اون از طریق ماژول ابزار گوگلی سایت هم سایت مپ رو ساختم و آدرس رو به وب مستر گوگل دادمالان که سایت رو چک کردم با این سه تا لینک عجیب که یکیش متعلق به نقشه سایته بالای لوگو مواجه شدمماژول نقشه گوگلی سایت رو هم یه بار غیرفعال و دوباره فعال کردم اما تاثیری نداشتممنون میشم کمک کنید این مشکل رو حل کنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام این لینک ها مربوط به ماژول "لینک های دایمی" است. میتونید از منو ماژول ها >> ماژول ها، غیر فعالش کنید. موفق باشید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masih.banitaba ارسال شده در شهریور 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 سلام این لینک ها مربوط به ماژول "لینک های دایمی" است. میتونید از منو ماژول ها >> ماژول ها، غیر فعالش کنید. موفق باشید. ممنون از لطف شما ماژول رو غیر فعال کردم درست نشد حذف نصب کردم باز هم درست نشد کش رو هم پاک کردم هنوزم درست نشده میشه بفرمایید دیگه چه کارهایی لازمه انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2017 تیکت بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .