hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 سلام من رفتم تو بانک صادرات مثل اینکه میشه رویه سند منزل سکونت هم درگاه گرفت بهم یه سری فرم داد گفت پر کن برام بیار الان من فرم ها رو موجود دارم ممنون میشم بیاید با کمک هم این فرم رو پر کنیم والا بعضی از گزینه هاش که اصلا من نمیدونم چی هست ضمیمه کردم فرم ها روform.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 گفتن سند خونه رو باید گرو بذارید ؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 سند گرو نمیزارن والا شنیدم یه کپی از سند رو باید بفرستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 اگر اشتباه نکنم چند روز پیش دیدم که بانک پارسیان با یک چک 2 ملیون تومنی درگاه میده. سند خونه دیگه خیلی زیاده!برای این فرم هم بهتره از سرویس دهنده هاستت کمک بگیری و کلاً یک سری اطلاعات رو باید از اونا بگیری.واسه بقیش هم دوستان اگه چیزی میدونن کمک کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 داداش این اطلاعات خیلی پیچیده هستن!!!!!!!!!!!!!!!! بهتره از زرین پال بگیری یا اگه می خوای از بانک بگیری بانک ملت بهترین گزینه برای این کاره! من حدود یک هفته تو نت و تو بانک ها تحقیق کردم در این مورد. الان زرین پالو دارم. اما به بانک ملت هم درخواست دادام. هیچی نمیخواد فقط کپی شناسنامه و کارت ملی. و یک حساب متمرکز در بانک ملت و یه اجاره خونه برای اینکه مثلا جنس ها رو اونجا نگه میداری. جواز نمی خواد. میتونی یه اتاق از خونتونو اجاره کنی ببری بانک حله! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 منصرف شدم از گرفتن درگاه پرداخت صادرات 1- فرم پیچیده هست 2- امکان چک کردن اینترنتی و کارت به کارت کردن صادرات موجود نیست باید دستگاه خری و پول مفت بدی ...3- خطا میگن زیاد دارم از ملت کمتره اما میگن یه وقتایی اصلا سرویس نمیدن هیچ کس دنبالش نره....بانک ملت میخام بگیرممدارک مورد نیاز: کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی سند منزل یا اگه مغازه دارید به اسم کسی که میخاد درگاه بگیره اگه سند به نام مامان باباتونه باید یه کپی از شناسنامه بابا یا مامان هر کی سند به نامشه رو اسکن کنید و برای سایت به پرداخت ایمیل یا فکس کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 داداش همونی که من گفتم دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 زرین پال بدیش اینه که 2.5 درصد کارمزد ورمیداره که اگه رقم بالا باشه پول مفته که باید بدی دستشون!بانک ملت هم ماژول رایگانش فعلا نیستپارسیان فک کنم گزینه بهتری باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 داداش شما باید حساب کنی پیش خودت. درسته ماژول ملت رایگان نیست اما ملت پرداخت آنی داره و سفته و چک نمی خواد. اما پارسیان تنها مزیتش اینه که ماژولش رایگان پیدا میشه. در ضمن من شنیدم اصلا دروازه پرداختش امن نیست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 فقط ملت همینو بس...... در کنار ملت از زرین پال هم استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Benygh ارسال شده در اسفند 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2011 ملت حقیقیه یا حقوقی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در اسفند 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2011 بانک ملت میگن از همه بهتره ، منم رفتم از ملت گرفتم و هنوز شماره درگاه رو واسم نفرستادن (تازه امروز مدارکم رو گرفتن) ، ماژولشم 30 تومان گرفتم ، به نظر همه چی اوکی میاد حالا تا چند روز دیگه معلوم میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در اسفند 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2011 آقا این کارا چیه میکنید ؟ سند خونه و چک دیگه چیه ؟ شما باید یک شرکت ثبت شده داشته باشید تا بصورت فرد حقوقی برید قرارداد ببندید و ازتون نه چک میخواهند و نه سند . خودتون رو با مشکل مواجه نکنید . سئوالی بود در خدمتم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .