okrena ارسال شده در مهر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2017 سلام من از وقتی که هاست پرستاشاپ (آخرین نسخه) رو تغییر دادم، با مرورگر کروم توی پنل مدیریت مشکل دارم. یعنی خیلی اوقات توی پنل مدیریت دوباره صفحه لاگین میاد و هرچی وارد میکنم و Enter میزنم بازهم صفحه لاگین میاد. این مشکل با حذف History رفع میشه. ولی پس از چند ساعت دوباره بروز میکنه. با سایر مرورگرها از جمله فایرفاکس چنین مشکلی ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2017 سلام. حل این مشکل من به این صورت دیدم اما خودم انجام ندادم. یعنی مشکلی نداشتم شکر خدا اما براتون میزارم ایشالا کارتون راه میفته حل مشکل ذخیره نشدن در پرستاشاپ :1- پرستاشاپ 1.6.1.10 رو از سایت مرجع دریافت کنیدhttps://download.prestashop.com/download/releases/prestashop_1.6.1.10.zip2-از سایت خود فول بک اپ بگیرید3-فایل های زیر را از پوشه پرستا 1.6.1.10 بردارید و با فایل های نظیر به نظیر در هاست خود جایگزین کنیدadmin-dev/themes/default/template/controllers/products/helpers/form/form.tpladmin-dev/themes/default/template/controllers/products/helpers/tree/tree_associated_categories.tpladmin-dev/themes/default/template/helpers/tree/tree_toolbar_search.tplclasses/tree/Tree.phpclasses/tree/TreeToolbarSearch.phpclasses/tree/TreeToolbarSearchCategories.phpjs/admin/products.jsjs/admin/tinymce.inc.jsjs/tiny_mce/tiny_mce.jsاحتمال 90 درصد مشکل حل میشه ولی اگه مشکلتون حل نشد فول بک اپ رو برگردونید و تنها راه حلش ارتقا به پرستا 1.6.1.10 خواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2017 فکر کنم این مربوط به مشکل شما نباشه. پیدا کردم تاپیکش براتون میزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .