soleymani ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 با سلام من از محصولات مجازی یک پکیج محصول ساختم ((همونطور که میدونید محصول مجازی نیاز به انتخاب حامل نداره )) اما این پکیج محصول تو ثبت سفارش خریدار رو مجبور میکنه که حامل انتخاب کنه چطور این مشکل رو حل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 سلام 1. شاید با ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل بشه این مشکل رو حل کرد 2. برای بررسی تیکت بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soleymani ارسال شده در مهر 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 سلام 1. شاید با ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل بشه این مشکل رو حل کرد 2. برای بررسی تیکت بزنید. مشکل اینجاست که من تنها محصول مجازی نمیفروشم و محصولات فیزیکی هم روی سایت دارم ، و تا اونجایی که یادم میاد تو ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل نوشته شده بود که توصیه نمیشه برای چنین فروشگاه هایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 حالت پکیج برای محصولات فیزیکی است، به همین خاطر پرستا پکیج شما رو مجازی نمیشناسه.برای بررسی میتونید تیکت بزنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .