mhbitarafan ارسال شده در مهر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2017 سلام دوستان. من وقتی فایل csv محصولات در پرستاشاپ رو ایمپورت میکنم با خطا مواجه میشه و ۵ تای اول رو فقط ایمپورت میکنه و سرور دیگه پاسخگو نیست. دیباگ رو فعال کردم خطای زیر رو داد Fatal error: Out of memory (allocated 206307328) (tried to allocate 19904 bytes) in /home3/ferestoc/public_html/classes/ImageManager.php on line 485 یکی توو فروم گفته که این کد رو بزارین اول فایل اصلی: ini_set('memory_limit', '-1'); و توضیح داده که این ارور به خاطر این هست که php قادر نیست بیش از اندازه تعیین شده از رم رزرو کنه که با کد داده شده در پست 2 این محدودیت برداشته میشه به نظر شما این کار رو انجام بدم ؟ شما نکته ای ب ذهنتون نمیرسه ؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2017 سلام میتونید به هاستتون تیکت بزنید و خطاتون رو ارسال کنید تا memory رو براتون افزایش بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در مهر 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2017 هاست اشتراکی هست و محدودیت رم داره فکر کنم. بعید میدونم قبول کنن ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .