navy ارسال شده در تیر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 سلام میشه لطفا بگین من برای سئوی سایتم باید به کی بگم و چطوری باید هزینه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 با سلام و احترام بنده یه چند روزی مشکل سرور داشتم و سایتم به دلیل استفاده از منابع سرور مسدود شد تا زمانی که دوستان پرستا کمک کردند و مشکل رفع شد. حالا یک مشکل دارم که نمیدونم باید چه طور حل بشه:تا قبل از این قضیه در جستجوی گوگل رتبه خوبی داشتم، مثلا وقتی جستجو میشد تلفن پاناسونیک 6821 صفحه اول گوگل و در بین 5 سایت اول همیشه این صفحه پیدا میشد ولی حالا وقتی توی گوگل سرچ میکنم حتی با تایپ آدرس مستقیم سایت (karajkala.com) سایت پیدا نمیشه. نمیدوم باید دقیقا چه کار کرد. آیا با fetch کردن مشکل رفع میشه؟یا کار دیگه ای میشه کرد. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 این مورد ممکنه موقتی باشهکمی صبر کنید شاید برگشت و اگر نشد تیکت بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام سئو نیاز به هزینه نداره یکم تجربه نیاز داره که دوستان در تیکت های مختلف به اون اشاره کردن و باید به صورت دقیق باید بررسی بشه عنوان Meta: سعی کنید عنوان متا را دقیق نام محصول به همراه جزئیات کلیدی تا 120 کارکتر وارد کنید . مثلا ماوس TM 240 ای فورتک - وی ترک / Mouse A4tech توضیحات Meta:بعد همون عنوان را به همراه یک مقدار از توضیحات متن در توحیحات کوتاه وارد کنید لURL XXX: لینک هم عنوان را قرار بدید مثلا ماوس TM 240 ای فورتک - وی ترک / Mouse A4tech بعد در توضیحات کوتاه محصول حتما عنوانی که تایپ کردید را به صورت استاندارد وارد کنید با انجام اینکار 90 درصد مطلب شما تو جستجوها میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 دوستان من به وسیله ی سایت سئوبین این آزمون رو انجام دادم ایرادهایی مانند موارد زیر گرفته شده. این ایرادها چی هستند و آیا بهبود اونها دارای اهمیت هست؟نشانی تست سایت: http://www.seobin.ir/fa/www/echista.irارور ها: این وب سایت فاقد خصوصیات og است.Text/HTML Ratio نسبت : 12%نسبت محتوا به کد HTML در این صفحه کمتر از 15 درصد است. پیشنهاد سئوبین، افزایش محتوای متنی به این سایت می باشد.خوب نیست. بخشی از محتوای این صفحه در iframe نمایش داده شده است که توسط موتور های جستجو قابل درک نیست.هسته دوبلین این وب سایت از هسته دوبلین بهره نمی برد. هسته دوبلین چیست؟XML نقشه سایت موجود نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 با درود و خسته نباشید دوستان برپایه ی آموزش سئو که در وبلاگ ای پرستا وجود داره اگر می شه راهنمایی کنید چون من دقیق این بخش رو متوجه نشدم فرض کنید ما یک شاخه داریم به نام شاخه ی «مداد» که زیر این شاخه چندین گونه از مدادها موجود هست. سئوی شاخه رو «مداد» در نظر گرفتیم که نشانی شاخه این می شه:http://yoursite.ir/مداد حالا سئوی کالاهایی که زیر شاخه ی این بخش هست باید چطور باشه؟ یعنی همین که واژه ی مداد در شاخه میاد دیگه نیازی نیست ما در نشانی اینترنتی سئوی کالا از واژه ی مداد بهره ببریم؟ ( برای هر چه کوتاه تر شدن نشانی اینترنتی) / به زبان دیگر کدام یک از این گزینه درست و بهتر و سئوتر است: 1- http://yoursite.ir/مداد/سوسمارنشان مشکی 2-http://yoursite.ir/مداد/مدادسوسمار نشان مشکی با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 سلاممورد اول تائید میشه موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2016 دوستان گرامی لطفا نظرتون رو در این زمینه بگید:نوشتن پست مربوط به کالاهای درون فروشگاه پرستاشاپ٬ در وبلاگ هایی که لزوما ارتباطی با موضوع فرشگاه ندارن و لینک دادن به محصولات فروشگاه در متن پست یک کار خوب از نظر سئو هست یا خیر؟در واقع پست کاملا مرتبط با کالا هست ولی اون وبلاگ (که پست توش گذاشته شده) موضوعش چیز دیگری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2016 دوستان گرامی لطفا نظرتون رو در این زمینه بگید:نوشتن پست مربوط به کالاهای درون فروشگاه پرستاشاپ٬ در وبلاگ هایی که لزوما ارتباطی با موضوع فرشگاه ندارن و لینک دادن به محصولات فروشگاه در متن پست یک کار خوب از نظر سئو هست یا خیر؟در واقع پست کاملا مرتبط با کالا هست ولی اون وبلاگ موضوعش چیز دیگری هستسلام. منظورتون اینه که از سایت دیگه که موضوع جدایی داره به یکی از محصولاتتون لینک بدید؟ برای شما مشکلی نداره بیشتر برای تبلیغ کننده ممکنه تاثیر منفی داشته باشه. فقط باید توجه کنید وقتی بک لینک میگیرید موضوع محصول یا شاخه در لینک تصویر/نوشته اومده باشه تا گوگل این کلمه کلیدی رو برای بهینه کردن صفحه محصول (در نتایج) بتونه شناسایی کنه. دوستان اگرنظرمنروبخواید در ادرس دهی مناسب سایت هم باید بگم مورد دومی هیچ اشکالی نداره، چون عیناً و تنها کلمه مداد تکرار نمیشه. موفق باشی واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 دوستان نظرتون چیه؟: هفته ی پیش یکباره آمار بازدید از دوتا از سایت هایی که داشتم یکباره دقیقا دو برابر شد. (یکیش فروشگاه با پرستاشاپ هست)الان پس از یک هفته بازدید ها دوباره به همون اندازه برگشته.----1- روی سایت فروشگاهی یک سری کارهایی کردن URL شاخه ها رو کوتاه تر کردم و تغییر دادم و کلا نشانی های اینترنتی کالاها کوتاه تر شدن ( البته هیچ صفحه ی 404 به وجود نیومده)2- سایت دوم که فروشگاهی نیست رو کلا دست بهش نزدمیعنی شکی که داشتم این بود که ممکنه به خاطر تغیر نشانی ها یوبده باشه ولی این امکان وجود نداره چون سایت دوم این تغییرات توش انجام نشده ولی همون هم بازدیدش دوباره برگشته سر جای اولش و کم شده--------------به نظرتون گوگل توی این یک هفته چه کار کرده! این نشانه ی خوبی بوده یا مشکلی وجود داشته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 سلامبازدید از گوگل دو برابر شده ؟در چه عباراتی ؟این موارد رو باید با استفاده از آنالایتیک و وبمستر تولز گوگل بررسی کنید. موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 زیاد متاهای اصلیو (متا عنوان و توصیح) مخصوصا ادرسارو تعییر ندید ممکنه تاثیر منفی یا حتی از طرف گوگل پنالتی بشید. تعییر بدید و صبرداشته باشید تا نتیجه بگیرید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلامبازدید از گوگل دو برابر شده ؟در چه عباراتی ؟این موارد رو باید با استفاده از آنالایتیک و وبمستر تولز گوگل بررسی کنید. موفق باشید بازدید کلی از سایت دو برابر شده بود برای چند روز در همگی واژه ها و .. ( ورودی ها از گوگل) مثلا از 50 بازدید شده بود 100 بازدید ولی خب پس از اینکه تغییر دادم URL ها رو دوباره برگشت به آمار قبلی حالا این جالب بوده. اینکه گوگل توی این چند روزه چکار کرده و چرا دوباره برگشته به آمار قبلی ( احتمال زیاد به این خاطر بوده که URL شاخه ها و کالاها رو کوتاه کردم و تغییر دادم ( به اصلاح کمی بهینه ترشون کردن) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofigh ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 سلام ممنون میشم راهنمایی کنید درباره این موضوع که دوستامان فرمودن من این مشکل رو دارم مرسی این وب سایت فاقد خصوصیات og است.Text/HTML Ratio نسبت : 12%نسبت محتوا به کد HTML در این صفحه کمتر از 15 درصد است. پیشنهاد سئوبین، افزایش محتوای متنی به این سایت می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 با درود دوستان لطفا در این زمینه راهنمایی کنید که بهترین کار چی هست از نظر سئو و بهینه بودن فرش کنیم کالایی داریم به نام:1- فیش تبدیل 3 به 1 پورت AV2- میکروفن آهوجا مدل AKSNF-212Aبرای لینک آشنا کدام گزینه بهتر هست ( با در نظر داشتن اینکه واژه های کلیدی باید توی نشانی درج بشه و البته به صورت همزمان باید کوتاه هم باشه ) 1- الف ( فیش تبدیل AV ) ب ( فیش تبدیل 1 به 3 AV )2- الف ( میکروفن آهوجا ) ب ( میکروفن آهوجا AKSNF-212A) با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 برای مورد یک توصیه من "فیش-تبدیل-3-1-av" یا "تبدیل-3-1-av" هست (فیش رو میتونید حذف کنید چون احتمالا در لینک شاخه هست و در عنوان هم هست)برای مورد دوم گزینه ب توصیه میشه. هرچند بازهم با توجه به ساختار لینک اگر میکروفون در لینک شاخه هست میتونه حذف بشه.http://example.co/microphone/123-ahoja-aksnf-212a.htmlاگر محصولات شما بیشتر نام های برند دارند توصیه من استفاده از کلمات انگلیسی هست چون گوگل مطابق جستجو ترجمه هم میکنه. واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .