mhbitarafan ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام دوستان.من جدیدا ۵۰۰۰ تا ویژگی در پرستاشاپ قرار دادم و ماژول دسته بندی ویژگیها رو نصب کردم.مشکل اینجاست که وقتی وارد صفحه ی ویرایش محصول یا ایجاد محصول میشم مرورگر هنگ میکنه که علتش تعداد بالای ویژگی هاست.از هاست اشتراکی میهن وب هاست استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم.لطفا راهنمایی نمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در مهر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 آیا ممکنه علت از محدودیت max_input_vars باشه ؟! آیا به تعداد ویژگی ها مرتبطه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2017 بله هم میتونه از max_input_varsh باشه هم از memory_limit یا حتی max_execution_time البته ممکنه دلایل دیگری هم داشته باشه که نیاز به بررسی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 سلام...پیشنهاد میکنم یا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید، یا از مرورگر کرومیوم (نسخه دولوپر کروم هستش) استفاده کنید. من همچین مشکلی داشتم که با تغییر مرورگر حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .