re.azami ارسال شده در مهر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 سلام. وقتتون بخیر. من دنبال ماژولی هستم که این امکان رو برای کاربر فراهم کنه که بتونه ساعت رسیدن جنس رو مشخّص کنه. یعنی یه جدولی تو مایههای دیجیکالا که میگی ساعت رسیدن جنس، از ۱۲ تا ۱۸ و از ۱۸ تا ۲۴ مدّ نظرمه. هرچی گشتم نتونستم ماژولی رو پیدا کنم که توی انجام این کار کمکم کنه. اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید. با تشکّر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 سلام در پیشفرض خود پرستا در هنگام تکمیل سبد خرید یک باکسی هست که کاربر میتواند توضیحات اضافه مثلا ساعت تحویل را بنویسد. اما برای اینکار ماژول جدا نداریم. میتونید در addons پرستاشاپ جستجو کنید ممکنه که همچین ماژولی باشه. در صورت تمایل هم میتونید تیکت بزنید و درخواست طراحی ماژول بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
re.azami ارسال شده در مهر 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 از چه طریقی میتونم درخواست تولید ماژول جدید رو بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 از این طریق:https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .