barati_a ارسال شده در مهر 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2017 با سلام میخوام ماژول گوگل آنالیتیک را فعال کنم اما فقط ماژول API اش نصبه روی افزودن ماژول هم میزنم اثری نداره اصلا ماژول نصب شده را نمیاره .همین فایل را روی هاستمم ریختم هیچ اثری نکرد بنظرتون مشکل از کجاست و چطور حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2017 سلام فقط برای نصب این ماژول مشکل دارید یا برای بقیه ماژول ها هم اینطوریه؟ موقع آپلود ماژول ، فیلتری فعال نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در مهر 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2017 فقط همین را امتحان کردم فعلا. هیچ فیلتری فعال نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2017 حجم هاستتون پر نشده احتمالا؟ چنانچه مشکل رو نتونستید حل کنید می تونید تیکت بزنید تا مشکل بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : barati_a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهنام ارسال شده در آبان 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2017 حجم هاستتون پر نشده احتمالا؟ چنانچه مشکل رو نتونستید حل کنید می تونید تیکت بزنید تا مشکل بررسی بشه موفق باشید سلام من ماژول رو نصب کردم. آی دی آنالیتیکم رو هم زدم. درست هم نصب شده. همه چی درسته ولی تو آنالیتیک چیزی نشون نمیده. تنظیمات داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در آبان 3، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2017 سلام من ماژول رو نصب کردم. آی دی آنالیتیکم رو هم زدم. درست هم نصب شده. همه چی درسته ولی تو آنالیتیک چیزی نشون نمیده. تنظیمات داره؟ نه دیگه اگر آیدی را هم زدید و نوشت با موفقیت نصب شده چیز خاص دیگه ای نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .