eltiam ارسال شده در آبان 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2017 سلام چه جوری می تونم نوشته پایین فوتر سایت رو (فروشگاه ساز پرستاشاپ فارسی2017) تغییر بدم . کدشو پیدا نمی کنم؟ واکنش ها : eltiam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2017 اگر میخواهید کلا کدش رو تغییر بدید باید فایل زیر رو ویرایش کنید: themes/yourtheme/modules/blockcms/blockcms.tpl یا اگر در مسیر بالا فایل موجود نبود در این مسیر: modules/blockcms/blockcms.tpl اما اگر میخواهید ترجمه ش رو تغییر بدید میتونید به بخش "بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول ها (و انتخاب قالب مورد استفاده)" مراجعه کنید و در بخش "blockcms" ترجمه این بخش رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eltiam ارسال شده در آبان 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2017 اگر میخواهید کلا کدش رو تغییر بدید باید فایل زیر رو ویرایش کنید: themes/yourtheme/modules/blockcms/blockcms.tpl یا اگر در مسیر بالا فایل موجود نبود در این مسیر: modules/blockcms/blockcms.tpl اما اگر میخواهید ترجمه ش رو تغییر بدید میتونید به بخش "بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول ها (و انتخاب قالب مورد استفاده)" مراجعه کنید و در بخش "blockcms" ترجمه این بخش رو عوض کنید فقط می خوام جمله رو تغییر بدم و بنویسم ( تمام حقوق این سایت برای شرکت ... محفوظ می باشد) ولی نه تو blockcms پیدا کردم و نه تو ترجمه ها؟ واکنش ها : eltiam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2017 فایل زیر رو اینجا پیوست کنید: themes/yourtheme/modules/blockcms/blockcms.tpl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eltiam ارسال شده در آبان 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2017 فایل زیر رو اینجا پیوست کنید: themes/yourtheme/modules/blockcms/blockcms.tpl می خوام این جمله باشه : تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت سرو یاس می باشد البته خودم پیدا کردم ولی به کد ˆØ´Ú¯Ø§Ù‡ Ø³Ø§Ø این شکلیه و من نتونستم متن فارسی رو به این کد تغییر بدم و فقط متن انگلیسی رو می تونم جاش بزارم و می خونه واکنش ها : eltiam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2017 متنتون رو به این شکل بذارید: {l s='Jomle be englisi' mod='blockcms'} بعد از بخش ترجمه ها - ترجمه ماژول بخش blockcms ترجمه مورد نظرتون رو برای اون جمله اعمال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eltiam ارسال شده در آبان 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2017 متنتون رو به این شکل بذارید: {l s='Jomle be englisi' mod='blockcms'} بعد از بخش ترجمه ها - ترجمه ماژول بخش blockcms ترجمه مورد نظرتون رو برای اون جمله اعمال کنید یه روش راحت پیدا کردم و مشکلم حل شد و برای بچه های پرستایی هم میزارم برای تغییر نوشته فوتر برید به منو ( بومی سازی ) بعد ( ترجمه ها ) بعد ( ترجمه ماژول ها ) بعد ( blockcms ) در انتهای این بخش یه جمله هست که قسمت ترجمه اش خالیه ، این جمله ( %3$s %2$s [1] %1$s [/1] ) ، توی قسمت ترجمه این جمله هر چی بنویسین توی فوتر نمایش داده میشه. تشکر واکنش ها : ali302134، eltiam، admin و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid original ارسال شده در دی 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2017 سلام و عرض ادب ، با عرض معذرت به دلیل حل شدن مشکلم پست رو حذف کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .