mjafari27 ارسال شده در آبان 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2017 سلام حجم هاست من به 2.5 گیگ رسید توی همین انجمن سرچ کردم متوجه شدم میشه پوشه کش را حذف کرد با این کار حدودا یک گیگ فضا خالی شد حالا دارم یکی یکی پوشه های دیگه را بررسی میکنم و پیش میروم الان به پوشه p توی img رسیدم که حدودا 420 مگ حجم دارد توی انجمن سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد که میشود این پوشه را حذف کرد یا نه! لطفا راهنمایی کنید ببینم باید پوشه را حذف کنم یا دستش نزنم اگر نباید حذف اش کنم ایا راهی برای کاهش حجم اش هست؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2017 خیر به هیچ وجه نباید پوشه img رو پاک کنید چرا که تمامی تصاویر محصولات، دسته بندی ها و ... در همین پوشه هستند واکنش ها : mjafari27 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آبان 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2017 خیلی ممنون از راهنمایی تون هاست الانم نامحدوده میخواهم سرور پر سرعت تر بخرم باید حجم ام را برسانم زیر 1 گیگ تا اینجا رساندم به 1.3 گیگ ! دوستان اگر راهنمایی کنند ببینم کدوم یکی از پوشه های زیر را هم میتوانم پاک کنم ممنون میشوم theme/default-bootstrap size 20MB theme/electromarket/cache size 20MB module size 38MB برای ماژول ها اگر اشتباه نکنم باید برم ماژول های اضافه را غیر فعال و پاک کنم درسته؟ mail size 140MB mail/new size 134MB mail/padedar.irjobs/trash size 6MB لازم به ذکره من هیچ ایمیلی با این دامنه ارسال و دریافت نمیکنم tmp size:18MB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آذر 3، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2017 دوستان لطفا اگر اطلاعاتی در مورد پوشه های مهم و غیر مهم پرستا دارید لطفا من را راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آذر 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2017 ظاهرا کسی تمایل به راهنمایی ندارد کسی انجمنی چیزی سراغ ندارد من دنبال سوالاتم انجا بگردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .