general2 ارسال شده در آبان 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2017 سلام من یک حامل جدید تعریف کردم و الان سه حامل برای محصولاتم موجود هست... اما مشکلم این هست که باید برم برای تک تک محصولاتم این حاملی رو که جدید تعریف کردم اضافه کنم! (راهی نیست که این کارو انجام ندم؟) راهی که به ذهن خودم میرسه اینه : از همه ی حامل ها بکاپ بگیرم بعد پاکشون کنم بعد دوباره اضافه کنم تا همه ی حامل ها در دسترس باشند... فقط نمیدونم چطوری از حامل ها بکاپ بگیرم که نخوام دوباره از اول تعریف کنم... واینکه کلا راه دیگه ای برای این مشکل نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2017 سلام اگر برای محصولات حامل انتخاب نکرده باشید نیازی به اضافه کردن حامل به تک تک محصولات نیست. در غیر اینصورت چاره ای جز ایجاد دوباره حامل ها ندارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در آبان 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2017 سلام اگر برای محصولات حامل انتخاب نکرده باشید نیازی به اضافه کردن حامل به تک تک محصولات نیست. در غیر اینصورت چاره ای جز ایجاد دوباره حامل ها ندارید موفق باشید چرا اضافه کردم! برای 450 محصول تک تک بخوام حامل اضافه کنم که خیلی طول میکشه اونم با کندی که پرستا تو سیو کردن و بالا آوردن داره.... از اون دوتا حامل نمیشه بکاپ گرفت بعد دوباره اضافه کرد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2017 خیر - نمی تونید از حامل ها بک آپ تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .