khanemohandes ارسال شده در آبان 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 سلام ، وقت بخیر ، میخواستم راهنمایی بگیرم از کدوم قسمت باید این گزینه هارو پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khanemohandes ارسال شده در آبان 21، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 کسی واقعا نیست جواب منو بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 سلام برای شماره تماس از منو ماژول ها >> ماژول ها، عبارت "تماس" رو جستجو کنید و ماژول هایی رو براتون میاره از قسمت پیکربندی این دو ماژول میتونید اطلاعات تماس خودتون رو وارد کنید. برای اسلایدر هم از مسیر قبلی عبارت "home slider" رو جستجو کنید و وارد پیکربندی ماژول اسلایدر خانگی بشید. واکنش ها : misagh2017 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khanemohandes ارسال شده در آبان 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 با تشکر از شما ، سوال دیگه داشتم ، چطور از قسمت شاخه ، وقتی شاخه ای اضاف میکنم ، همون بالا تو محیط هدر کنار تماس با ما یا کلا منو اضاف شه برای شاخه ها چون من وقتی شاخه اضاف میکنم فقط تو فوتر نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khanemohandes ارسال شده در آبان 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 سلام برای شماره تماس از منو ماژول ها >> ماژول ها، عبارت "تماس" رو جستجو کنید و ماژول هایی رو براتون میاره از قسمت پیکربندی این دو ماژول میتونید اطلاعات تماس خودتون رو وارد کنید. برای اسلایدر هم از مسیر قبلی عبارت "home slider" رو جستجو کنید و وارد پیکربندی ماژول اسلایدر خانگی بشید. با تشکر از شما ، سوال دیگه داشتم ، چطور از قسمت شاخه ، وقتی شاخه ای اضاف میکنم ، همون بالا تو محیط هدر کنار تماس با ما یا کلا منو اضاف شه برای شاخه ها چون من وقتی شاخه اضاف میکنم فقط تو فوتر نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 برای نمایش شاخه ها در منو، بعد از درج شاخه از منو ماژول ها >> ماژول ها، ماژول "منو افقی بالا" رو جستجو کنید. و وارد پیکربندیش بشید. سپس شاخه های مدنظرتون رو به ستون راست اضافه کنید. موفق باشید. واکنش ها : misagh2017 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khanemohandes ارسال شده در آبان 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 برای نمایش شاخه ها در منو، بعد از درج شاخه از منو ماژول ها >> ماژول ها، ماژول "منو افقی بالا" رو جستجو کنید. و وارد پیکربندیش بشید. سپس شاخه های مدنظرتون رو به ستون راست اضافه کنید. موفق باشید. سوال دیگه داشتم ، من از درگاه زرین پال استفاده میکنم ، تو سایت زرین پال این رو بکار بردن: نکات مهم: وجود ارز ریال ضروری است اما می تواند غیرفعال باشد. نرخ تبدیل ارزها نیز برای ریال 1 و برای تومان 0.1 می باشد. این رو باید از کجا تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2017 از منو بومی سازی >> ارزها (واحدهای پول)، میتونید تنظیمات تون رو انجام بدید. تبدیل نرخ هم بخواید آموزشش در بلاگ هست میتونید مطالعه کنید. https://ipresta.ir/blog/21_%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .