arnaak ارسال شده در آبان 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 سلام من میخوام قسمت مشخصات و نظرات کاربران به وسیله تب ازهم جدا بشن مثل دیجی کالا از قالب پیشفرض استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 با سلام در حالت پیش فرض میتونید با تهیه ماژول یا کدنویسی استایل نمایشی رو تغییر بدید. در بعضی از قالب های تجاری موجود در بازارچه این امکان وجود داره. مثل قالب سهند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آبان 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 قالب رایگان چطور ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 خیر- قالب های رایگان نسخه های قدیمی هستند و امکانات خاصی ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آبان 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 این نسخه 1.6 خیلی مزخرفه ! براش اصلا قالب خوب رایگان پیدا نمیشه میخام سایت تست بزنم و نمیخوام هزینه کنم مشتری خوشش اومد بعدش یه قالب خوب بخرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2017 با تغییر در رنگبندی، بنرها و .. میتونید راحت قالب پیش فرض رو تغییر بدید و ظاهر بهتری به سایت بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .