arnaak ارسال شده در آذر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2017 سلام من میخواستم پرستاشاپ رو روی لوکال نصب کنم بار اول ربان رو فارسی انتخاب کردم و در صفحه آخر موقع نصب پیغام داد اشکال در نصب زبان فارسی برگشتم عقب و زبان انگلیسی رو انتخاب کردم ، ولی باز توی صفحه اخر بعد نصب جدول های دیتابیس پیغام اشکال در نصب زبان فارسی (البته به انگلیسی) داد ! مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 با سلام وقتی با خطا مواجه میشید هنگام نصب نیازی نیست از ابتدا مراحل نصب رو انجام بدید. جدول دیتابیس رو پاک کنید و دوباره جدید بسازید. تا زمانی که با خطا مواجه میشید در کادر پایین متن "برای نصب مجدد کلیک کنید" ظاهر میشه. روی لینک کلیک کنید تا نصب خودکار رو انجام بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 با سلام وقتی با خطا موتجه میشید هنگام نصب نیازی نیست از ابتدا مراحل نصب رو انجام بدید. جدول دیتابیس رو پاک کنید و دوباره جدید بسازید. تا زمانی که با خطا مواجه میشید در کادر پایین متن "برای نصب مجدد کلیک کنید" ظاهر میشه. روی لینک کلیک کنید تا نصب خودکار رو انجام بده. بار اول رفتم از ابتدا شروع کردم تا زبان رو عوض کنم و انگلیسی کنم ازاون به بعد نصب مجدد و میزدم (حذف جدول ها) ولی بازم ارور داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 با یکبار پاک کردن دیتابیس و نصب مجدد هم تست کردید؟ اینترنتتتون فعال باشه موقع نصب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .