koroshcomputer ارسال شده در آذر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2017 با سلام من دارم سایتی رو طراحی میکنم برای یکی از دوستانم که ترکیب رنگ زیادی داره و یک مشکل اینه که من باید 2 رنگ جداگانه انتخاب کنم که بعضی از رنگ ها تاثیر برقیمت داره و ابزار جانبی هم داره که روی بعضی از این ابزار تاثیر بر قیمت میخوره حالا مشکلم اینه که بالای 110 محصول هست و هر محصول یک 15 تا و یک 21 ترکیب رنگ دارند. کمکم کنید چطوری ترکیب رنگ رو بزارم تا با یک بار همه رنگ هایی که تاثیر بر قیمت ندارند رو بزارم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irapp ارسال شده در دی 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2017 با سلام من دارم سایتی رو طراحی میکنم برای یکی از دوستانم که ترکیب رنگ زیادی داره و یک مشکل اینه که من باید 2 رنگ جداگانه انتخاب کنم که بعضی از رنگ ها تاثیر برقیمت داره و ابزار جانبی هم داره که روی بعضی از این ابزار تاثیر بر قیمت میخوره حالا مشکلم اینه که بالای 110 محصول هست و هر محصول یک 15 تا و یک 21 ترکیب رنگ دارند. کمکم کنید چطوری ترکیب رنگ رو بزارم تا با یک بار همه رنگ هایی که تاثیر بر قیمت ندارند رو بزارم با تشکر در قسمت محصول / ترکیب ها میتونید از ایجاد مجموعهای از ترکیبات به صورت خودکار استفاده کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .