m like mother ارسال شده در آذر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2017 سلام من کاملا با ورد پرس آشنایی دارم. چون سایت بر اساس ورد پرس دارم حالا برای فروشگاه میخواستم یه قسمت وبلاگ و اخبار و مطالب بزنم ... به نظرم رسید وردپرس نصب کنم که هم قوی هست هم کلی پلاگین داره و هم باهاش آشنا هستم تا اینکه بخوام با وبلاگ پرستاشاپ سر و کله بزنم درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2017 وردپرس گزینه خیلی خوبیه برای بلاگ مزیت ماژول بلاگ این هست که میتونید داخل محصولاتتون مقالات مرتبط رو نمایش بدید. به طور مثال اگر فروشگاه لباس داشته باشید میتونید یک مقاله با عنوان راهنمای انتخاب سایز بذارید و لینکش کنید به محصولاتتون یا برعکسش هم امکان پذیره. مثلا فرض کنید یک مقاله در مورد شارژرهای بی سیم نوشتید. میتونید داخل صفحه اون مقاله محصولات شارژر بی سیمتون رو لینک کنید برای وردپرس هم امکان پذیره هست منتها اتصال وردپرس به پرستا نیاز به ماژول داره واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آذر 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2017 وردپرس گزینه خیلی خوبیه برای بلاگ مزیت ماژول بلاگ این هست که میتونید داخل محصولاتتون مقالات مرتبط رو نمایش بدید. به طور مثال اگر فروشگاه لباس داشته باشید میتونید یک مقاله با عنوان راهنمای انتخاب سایز بذارید و لینکش کنید به محصولاتتون یا برعکسش هم امکان پذیره. مثلا فرض کنید یک مقاله در مورد شارژرهای بی سیم نوشتید. میتونید داخل صفحه اون مقاله محصولات شارژر بی سیمتون رو لینک کنید برای وردپرس هم امکان پذیره هست منتها اتصال وردپرس به پرستا نیاز به ماژول داره بله درسته اینکه میشه لینک گذاشت خوبه .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .