aligj82 ارسال شده در دی 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2017 سلام میخواستم بدونم برای تغییر آیکون در ماژول اعتمادسازی مشتریان چه کار باید انجام بدم. من عکس آپلود میکنم ولی چیزی تغییر نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در دی 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2017 سلام وارد پیکربندی ماژول "اعتمادسازی مشتریان" بشید و آیکونها را تغییر بدید، درآخر کش پرستاشاپ و مرورگرتون را پاک کنید تا تغییرات را مشاهده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali sabori ارسال شده در مرداد 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2019 سلام وارد پیکربندی ماژول "اعتمادسازی مشتریان" بشید و آیکونها را تغییر بدید، درآخر کش پرستاشاپ و مرورگرتون را پاک کنید تا تغییرات را مشاهده کنید. سلام این کار را انجام میدهم و عکس جدید را آپلود میکنم . اما هیچ چیزی نمایش داده نمیشود . کش مرورگر و پرستاشاپ هم پاک میکنم . در قسمت آیکن ، نام عکس را مینویسم کار دیگری باید انجام بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2019 سلام تیکت بزنید تا مشکلتون رو بررسی کنیم https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aziznezhaad ارسال شده در دی 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2019 درود به شما مورد ایجاد شده : ماژول اعتمادساز مشتری باعث ایجاد تگ H4 دابلیکیت میشه راهنمایی : - این ماژول به انگلیسی با چه اسمی ذخیره شده ؟ -- پیشنهادتون برای رفع مشکل رو بنویسید .(بجز تیکت زدن) سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .