hadekhan ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 سلام دوستان موقع نصب پرستاشاپ 1.6 تو مرحله وارد کردن اطلاعات دیتابیس لینک تست اتصال به دیتابیس کار نمیکنه رو دکمه مرحله بعد هم کلیک میکنم عمل نصب و ایجاد جداول رو نشون نمیده مشکل از چی میتونه باشه ؟ قاعدا باید مثل تصویر دومی بشه ولی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 سلام میتونید مجدد فایل پرستاشاپ رو دانلود و مراحل نصب رو انجام بدید. اگر باز هم مشکل داشت error log هاستتون رو چک کنید ببینید چه خطایی نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadekhan ارسال شده در بهمن 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 فکر کنم مشکل از افزونه mbstring پی اچ پی باشه با هاست تماس گرفتم فعالش کنن داخل بسته پرستا نسخه 1.6 یه فایل fa.gzip هست این فایل باید کجا قرار بگیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 در روت هاستتون ، جایی که پرستا رو نصب میکنید. این فایل برای ترجمه پرستاشاپ هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadekhan ارسال شده در بهمن 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 در روت هاستتون ، جایی که پرستا رو نصب میکنید. این فایل برای ترجمه پرستاشاپ هست. داخل پوشه prestashop یا install? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 بعد از اکسترکت کردن فایل پرستاشاپ نیازی نیست fa.gzip رو جابجا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2019hosseini ارسال شده در آذر 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2019 سلام.من نسخه ۱.۶که توصیه شده ست رو دان کردم بعد روی هاست فایلا رو اپ کردم .ولی چرا ادرس دامنه رو که تایپ میکنم صفحه نصب پرستاشاپ بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آذر 14، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2019 سلام.من نسخه ۱.۶که توصیه شده ست رو دان کردم بعد روی هاست فایلا رو اپ کردم .ولی چرا ادرس دامنه رو که تایپ میکنم صفحه نصب پرستاشاپ بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سلام خدمت شما دوست گرامی وقتی قالب پرستاشاپ را از حالت zip خارج می کنید، محتویات آن وارد پوشه ای به نام prestashop می شود، باید محتویات آن را به داخل public_html منتقل کنید، در این صورت است که وقتی نام دامنه را وارد کنید، وارد مراحل نصب می شوید اگر داخل پوشه باشد برای نصب باید این آدرس را وارد نمایید yourdomain.com/prestashop/install واکنش ها : 63leila60 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2019hosseini ارسال شده در آذر 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2019 با سلام خدمت شما دوست گرامی وقتی قالب پرستاشاپ را از حالت zip خارج می کنید، محتویات آن وارد پوشه ای به نام prestashop می شود، باید محتویات آن را به داخل public_html منتقل کنید، در این صورت است که وقتی نام دامنه را وارد کنید، وارد مراحل نصب می شوید اگر داخل پوشه باشد برای نصب باید این آدرس را وارد نمایید yourdomain.com/prestashop/install بازم مشکل من حل نشد..این صفحه باز میشه: The page isn’t redirecting properly نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2019hosseini ارسال شده در آذر 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2019 بازم مشکل من حل نشد..این صفحه باز میشه: The page isn’t redirecting properly به نظزتون مشکلم با این بسته های اموزشی که تو سایت گذاشتین حل میشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahditousi ارسال شده در آذر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2019 بیشترین دلیل بروز خطا در مراحل نصب پرستاشاپ باز نبودن تابع allow url fopen در هاست می باشد. که میتوانید با ارسال تیکت به پشتیبانی هاستتون اون رو فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در شهریور 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در شهریور 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2020 سلام دانوب جان خوبی موقع نصب این پیغام خطار و میده ایجاد فایل settings.inc Array ( [type] => 2 [message] => file_put_contents(): Only 0 of 86 bytes written, possibly out of free disk space [file] => /home/iranmary/public_html/shop/classes/log/FileLogger.php [line] => 43 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2020 بنظر میرسه پرمیشن پوشه ها یا فایل هاتون اشتباست یا فضای هاستتون (یا محدودیت inodes) پر شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
envis44246 ارسال شده در مرداد 9، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2021 با سلام بنده در 78 % هنگام نصب ماژول پیام خطا دریافت می کنم کسی می تونه راهنمایی کنه منو چجوری حل کنم این مشکل رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 9، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2021 باید لاگ سرور رو چک کنید ببینید چه خطایی داده. ممکنه مشکل از url_fopen یا سایر پارامترهای هاست باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .