تیجی آی ارسال شده در بهمن 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2017 با سلام و وقت به خیر: در هنگام آپلود تصاویر در قسمت توضیحات بلند این ارور را می دهد و دکمه ی آپلود حذف شده است نمی توان عکس اضافه کرد. There is an error! The upload folder there isn't. Check your config.php file. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2017 درود بر شما سطح دسترسی پوشه ها رو در هاست بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در بهمن 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 من نمی دونم اصلا سطح دستری رو چه طور باید تغییر داد؟ و این که اصلا تصاویر توضیحات بلند در کدام پوشه از هاست می شه؟ من بیشتر مواقع پست گذاشتم به نتیجه نرسیدم خواهشا یک جور پاسخ بدید که مشکلم حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در بهمن 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 و این که تصاویری که قبلا آپلود کرده بودم کاملا حذف شده و در پیش نمایش سایت تصاویر توضیحات بلندم به صورت علامت سوال دیده می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در بهمن 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2017 پس چرا جواب این پست داده نمیشه؟؟؟ خواهشن من کارم گیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2017 سلام توی هاست پوشه img /cms رو بررسی کنید که وجود داره یا نه و دسترسی اون چنده. دسترسی پوشه ها باید 755 و فایل ها 644 باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در بهمن 29، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2017 در هاست پوشه ای که گفتین نبود از بک آپ های قبلی فایل سی ام اس رو آپلود کردم در پوشه ی img ولی چون پوشه ها و اسم ها فارسی بوده اسم پوشه و فایل ها از اسم فارسی به صورت کلمات و حروف ناخوانا تغییر پیدا کرده و فایل ها بازیابی نمی شن چی کار کنم که با اسم قبلیشون که فارسی بوده برگرده؟ مثلا اسم پوشه فارسی شده این «ط¬ط§ط±ظˆط¨ط±ظ‚غŒ» نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2017 تیکت بزنید بررسی بشه در صورت امکان بازگردانی راهنمایی تون می کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .