hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 سلام تو ماژول ثبت نام کابر جدید چند تا مشکل وجود داره1- یه سوالاتی میپرسه در حین عضویت که اصلا جالب نیست چگونه میشه ویرایش کرد که کلا برش داشت یا غیر فعالشون کرد مثلا جنسیت زن یا مرد یا تاریخ تولد ....2- ماژول عضویت رو با اینترنت اکسپلورر که باز میکنی کلا همه چی به هم ریخته هست مشکل از چیست ؟؟؟پیشاپیش تشکر از کمکی که میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 دوست عزیزم این اطلاعات لازمه چون ممکنه در آینده بخواین از ماژول "هدیه ی روز تولد" استفاده کنید و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 اصلا نیاز نیست چون من فقط مشتری عضو میشه پرداخت میکنه و سفارشش اراسل میشه هدیه روز تولد و امتیاز دادن و خوش حسابی اینا رو کا خوشم نمیاد .... ممنونت میشم کمک کنی مشکلاتم رو در ضمن ادرس تو امضا هست چک کردی ؟؟ مشکل داره ماژول با اینترنت اکسپلورر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 شما نسخهی اینترنت اکسپلوررتون چنده؟برای کاری که گفتید هم دنبال ماژول های عضویت ساده بگردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 واقعا تعجب میکنم سوال من چی هست چی جواب داده میشه من خواستم اموزش بدید چطوری این ماژول فعلی رو تاریخ تولد و جنسیت رو بر داریم نه چیز دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 خب اینو که تو این تاپیک صحبت شد که !هم آپلود کردم هم لینک دادم به توضیحاتش ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 خب اینو که تو این تاپیک صحبت شد که ! هم آپلود کردم هم لینک دادم به توضیحاتش !تاپیک کجاست پییداش نمیکنم تاپیکی که توش لینک اموزش تغییرات ماژول بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2011 تاپیک کجاست پییداش نمیکنم تاپیکی که توش لینک اموزش تغییرات ماژول بود اینجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 این اموزش اصلا تغییری ایجاد نکرد فیل هایی که گفته شده بود رو اپلود کردم اما متاسفانه تغییری ایجاد نشد مدیراین لطفا بگن چطوری تاریخ تولد رو حذف کنیم در ضمن قرم ثبت نام با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر کاملا مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2011 این کاریه که هم من همه خیلیا انجام دادن و نتیجه گرفتن البته روی 1.3.اگر نتیجه نگرفتین حتمن در مورد 1.4 فرق میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .