nima_pw ارسال شده در اسفند 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2017 سلام قالب به صورت پیش فرض، در زیر لوگو، سه تا منو داشت (لباس زنانه، تیشرت و ...) که با نگه داشتن موس، زیر مجموعه اون نشون داده میشد و بعضی از منو ها عکس هم داشت. بنده اونها رو دیلیت کردم، اما الان نمیتونم وارد کنم منوی خودم رو. از قسمت شاخه ها، یک گزینه اضافه کردم و حالت نمایش هم فعال هست، شاخه والد هم "خانه" هست. اما در صفحه اول سایت، شبیه اصلا نشون داده نمیشه (مثل همون منوی پیش فرض خود پرستا) ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2018 سلام بعد از اینکه شاخه هاتان را اضافه کردید. از منوی ماژول ها>>ماژولها و سرویس ها، "منوی افقی "را جستجو کرده و وارد پیکربندی این ماژول بشید و موارد مورد نظرتون را از سمت چپ به راست اضافه و ذخیره کنید، تا در منوی سایتتان نمایش داده شود. واکنش ها : nima_pw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .