pesarkhaleh898 ارسال شده در فروردین 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2018 سلام ببخشید من ایمیل تاییدیه از بانک ملت که حاوی شماره پایانه و یوزر و پسورد هست رد گرفتم و وارد که میکنم هنگام تسویه حساب مینویسه ip نامعتبر است چرا؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pesarkhaleh898 ارسال شده در فروردین 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2018 سلام ببخشید من ایمیل تاییدیه از بانک ملت که حاوی شماره پایانه و یوزر و پسورد هست رد گرفتم و وارد که میکنم هنگام تسویه حساب مینویسه ip نامعتبر است چرا؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam10002 ارسال شده در فروردین 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2018 ای پی سایتت رو باید معرفی کنه به درگاه بانک با پشتیبانی به پرداخت تماس بگیر بگو خطای آی پی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .