ehsan2001 ارسال شده در فروردین 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2018 سلام ببخشید من در قالب پیشفرض ، یکسری زیرمنو برای یک عنوان ایجاد کردم ... حالا میخوام دقیقا همونا رو برای یک عنوان دیگر هم ایجاد کنم چطور میشه کپی کرد و اونجا پیست ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 27، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2018 سلام ببخشید من در قالب پیشفرض ، یکسری زیرمنو برای یک عنوان ایجاد کردم ... حالا میخوام دقیقا همونا رو برای یک عنوان دیگر هم ایجاد کنم چطور میشه کپی کرد و اونجا پیست ؟ ممنون ببخشید کسی نمیدونه ؟ خیلی مهمه واسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan2001 ارسال شده در فروردین 30، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2018 ببخشید کسی نمیدونه ؟ خیلی مهمه واسم کسی نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 چنین امکانی وجود نداره متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .