memajidi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 سلام این عکس مربط به دمو می باشد. الان این عکس دومی مال منه. من میخام تعداد محصولات تو اونجا جای پهار تا دوتا یا سه تا باشه. از کجا میشه تغییرش داد؟؟؟ و اینکه تو راهنما نوشته ابعاد عکس باید حداقل 1920*500 باشه.که عکس من از این ابعاد هم کمتره اما باز کل عکس رو نشون نمیده.باید ابعادش چقد باشه تا ست بشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 برای این موارد بهتره از بخش تیکت اقدام کنید چرا که قالب شما دارای پشتیبانی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
memajidi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 برای این موارد بهتره از بخش تیکت اقدام کنید چرا که قالب شما دارای پشتیبانی است مرسی. راه حلش رو نمیگید که هر موقع خودم خواستم تعدادش رو تغییر بدم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 تیکت بزنید و از کارشناس بپرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .