hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 سلام من نمیدونم توماتو کارت بود یا اپن کارت مثلا یه جایی داشت یه قسمتی کنار نطرات و توضیحات محصول مثلا بهش وزن " طول " اندازه و اینا تعریف میکردیم یک بهم گفت پرستا شاپ هم این امکان رو داره من زیر رو رو کردم اما پیدا نکرردم ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 همون ویژگی ها هستشما از فهرست محصولات به ویژگیها برید بعد مثلا طول و عرض یا هرچی که می خوای اضافه کن اگر زیر ویژگی هم داره درست کن بعد هنگام ارسال محصول از تب مشخصات ویژگیهای محصول خود رو همون طول و غیره رو مقدار دهی کنید یا همون پیشفرض رو بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 واقعا؟من ویژگی رو زدم : طول محصولساخت طول محصول رفتم بعد زدم مقدار رو 4 الان باید چیکار کنم ؟؟؟ و این 4 مثلا من اینجا زدم برای چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 واقعا؟من ویژگی رو زدم : طول محصولساخت طول محصول رفتم بعد زدم مقدار رو 4 الان باید چیکار کنم ؟؟؟ و این 4 مثلا من اینجا زدم برای چی هست ؟در توضیحات محصول برای مشتری نشون میده دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 دوست من باید یه جایی این اطلاعغات وارد به دیگه که وزن محصول مثلا چقدر هست اندازش چقدره یا ..... اون قسمت کجاست ؟؟ من یه ویژگی تعریف کردم به نام اندازه محصول اما این اندازه رو کجا باید برای محصول تعریف کنم ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 یبار باید محصولتون رو وارد کنید و روی "ذخیره و ماندن" کلیک کنید. بعدش چند تا تب موقع اضافه کردن محصول به تب ها اضافه میشه روی "ویژگی ها" کلیک کنید و اونجا ویژگی که قبلا تعریف کرده بودید روی روی محصول اعمال کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 سلام سوال دارم مثلا ویژگی رو میزنم طول بعد مقدار ویژگی چی هست ؟؟؟ به چه درد میخوره مثلا من میخام تو هر محصولم بزنم مثلا طول مثلا بعد محصول رو درج میکنم طولش رو بزنم مثلا 1 سانتی متر.... امیدوارم منطومارم رو فهمیده باشید من مداری مشخص نکردم اما این پیام رو داد این مقدار کلا برای چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 سلام سوال دارم مثلا ویژگی رو میزنم طول بعد مقدار ویژگی چی هست ؟؟؟ به چه درد میخوره مثلا من میخام تو هر محصولم بزنم مثلا طول مثلا بعد محصول رو درج میکنم طولش رو بزنم مثلا 1 سانتی متر.... امیدوارم منطومارم رو فهمیده باشید من مداری مشخص نکردم اما این پیام رو داد این مقدار کلا برای چی هست ؟ دوست من شما یک ویژگی تعریف کردی به عنوان مثال وزن حالا باید برای هر محصول وزنش رو مشخص کنید و اگر مقدار رو وارد کنید در مشخصات کالا برای مشتری نشون داده میشه. مثلا نشون میدهوزن: 120 گرم اگر مقدار ندید هم نشون نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 خب به این شکل اکی میکنیم یه ویژگی مثلا وزن درجح میکنیم بعد جلو وزن نمینویسیم مثلا 150 مینویسم 150 کلیو اینطوری هم میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 تست کنید فوقش یبار این کار رو می کنید اگر جواب نداد عوضش می کنید دیگه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 مثلا ویژگی اول رو میزنم وزن ویژگی دوم رو اندازه ویژگی سوم رو مثلا میزنم عمق اما به ترتیب نیست ...... یکی اول قرار میگیره یکی دوم از اخر هم شروع کردم اما اصلا ردیف هم نمیشه اینا رو اکی کرد مشکل چیه هر کدوم هر جا خواست قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 مرتب شدن بر اساس حروف الفبا یکی از ویژگی هایی که برای پرستا شاپ تعریف شده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 نه الفبا نیست یه نگاه به عکس بنداز...خیلی بده اینطوری مثلا پایه رو من اول گذاشتم دوم وزن رو و .... اما در هم نشون داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 اساتید کسی کمک نمیکنه این ویژگی ها رو درست کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 بابت اسپم شرمنده کسی نمیدونه چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 من نمیبینم مشکلی خاصی با این نوع چیدمان وجود داشته باشه. اما اگه خیلی براتون مهمه اول هرکدوم یه عدد بیارید شاید اونجوری مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 اتفاقا این کارو کردم مثلا مینویسم----------------پایهواتولتوزنطولرنگ ----------------رنگ میاد اول با اینکه اخر نوشتم باز از نو مینویسم رنگ رو اول مینویسم نمیره اخر همون اول میمونه اصلا یه مسخره بازی شده.... والا چی بگم عصری نوشتک پایه 1 پایه 2 و ..... اخرش به ترتیب مینوشتم اعداد رو پشت سر هم میومد اما قشنگ نمیشهراه حلی برای رفع این مشکل بزرگ نیست ؟؟؟ دیگه به عقب ناقصم چیزی نمیرسه که چطوری بنویسمشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 والا به ذهن من هم دیگه چیزی نمیرسه! اگر دوستان دیگه راهکاری دارند خوشحال میشیم بدونیمالبته من فکر نمیکنم جابجا نوشته شدن این مشخصات مشکل بزرگی باشه. باز هم اگر خیلی براتون مهمه باید امیدوار باشیم دوستان دیگه ای که اطلاعاتی دارن بیان و به این موضوع پاسخ بدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .