peymanan ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 سلاممیخواستم بدونم چه فرقی بین خرید مهمان و خرید ثبت نامی هست؟ این دو تا چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارن ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2012 در خرید ثبت نامی مشتری باید تمامی اطلاعاتش رو وارد کنه و یه ثبت نام کامل انجام بده اما در خرید مهمان مشتری فقط یه ایمیل و مشخصات جزیی میده و اطلاعات کاربری به صورت خودکار ایجاد میشه و براش ایمیل میشهمزیت مهمان کم تر بودن زمان مورد نیاز برای ثبت نامه و عیبش اینه که شما اطلاعات کمتری از مشتری خودتون خواهید داشت! البته تمامی اطلاعات ضروری رو در پرداخت مهمان هم باید پر کنه مشتری! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abas002 ارسال شده در خرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 سلام.ببخشید واس اینکه بخواهیم تو سایتمون خرید فوری (مهمان) داشته باشیم باید چیکار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 خرید مهمان فقط رمز عبور نداره و ایمیل هرکس شناسه اون فرد هست و تفاوتی نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 من خرید مهمان را فعال کردم ولی مشتری موقع خرید بصورت مهمان در سبد خریدش هزینه ارسال را رایگان می زنهچطوری درستش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 علتش احتمالا غیرفعال شدن حامل برای محدوده های تعریف نشده هست.شما باید موقع تعریف حامل خارج از محدوده رو روی غیر فعال تنظیم کرده باشید تا حامل های شما غیرفعال بشندرواقع باید حامل رایگانی هم نداشته باشید که به صورت عمومی عمل کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .