arezoo0884 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 سلام من میخواستم برای صفحه اصلی سایت تگ H1 و H2 تعریف کنم میشه راهنماییم کنید کجا باید این مقدار را اضافه کنم و به چه صورته ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 به هیچ عنوان یک فروشگاه اینترنتی در حالت عادی نیاز به تگ H1 و H2 در صفحه اصلی خودش نداره مگر در مواردی خاص که عنوان های خیلی مهمی رو بخواهید در صفحه اصلی نمایش بدید مهم ترین صفحه در فروشگاه اینترنتی صفحه محصول اون هست که معمولا نام محصول در تگ H1 در این صفحه قرار گرفته. میتونید سایر تگ ها رو هم در توضیحاتتون استفاده کنید در مجموع نسبت به استفاده از این تگ ها بسیار حساس باشید و صرفا به خاطر اعلام ابزارهای آنالیز سئو این تگ ها رو قرار ندید واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .