elsan ارسال شده در خرداد 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2018 سلام دوستان من یه مشکل اساسی با مدیریت سایت دارم. من آی پی ولید دارم. حدود ده روز مدام سایت ما از سمت سرور فقط برای آی پی ما بسته میشه. دلیلشون هم اینکه تعداد کانکشن های زیادی به سایت دارید. کانکشن ها رو که دیدم مشکل تو مدیریت بود و یک صفحه داخل مدیریت که میخاد باز بشه 29 تا درخواست میفرسته به سمت سرور. حالا حساب اینکه چند تا صفحه رو کم من باز کنم میشه 80 تا کانکشن تو یه لحظه با یه آی پی به خاطر همین سرور سریع آی پی ما رو بلاک میکنه. آیا میشه کاری کرد تعداد کانکشن ها رو کم کنیم یا به هر شکل دیگری این مشکل رو برطرف کنیم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elsan ارسال شده در خرداد 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2018 سلام کسی راهنمایی نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .