digihadi ارسال شده در خرداد 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2018 با سلام من روی سایت حرف اخر در حال حاظر با ووکامرس کار کردم می خواستم دوستان راهنمایی کنید اگه بخوام بیام به سمت پرستا می تونید طوری سوییچ کنم که محتوام از بین نره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2018 سلاممی تونید تیکت بزنید و اطلاعات ورود به مدیریت سایت و هاستتون را ارسال کنید تا کارشناس مربوطه بررسی کنند و براتون برآورد زمان و هزینه کنند. مشکلی هم برای اطلاعاتتون پیش نمی آید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zalef ارسال شده در بهمن 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2018 سلام منم در حال حاضر یک وبسایت با وردپرس دارم که میخوام بخش فروشگاهیش را تغییر بدم و پرستا راه اندازیش کنم کسی میتونه راهنماییم کنه در این رابطه و اینکه آیا این کار عاقلانه هست؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2018 سلام اگه لینکهای محصولات و شاخه های فروشگاهتون در گوگل ایندکس شده باید حتما طوری انتقال بدید که لینکها سالم بمونه اگه تعداد محصولاتتون زیاده، قطعا انتقال از وردپرس به فروشگاه سازهای معتبر بین المللی کار عاقلانه ایه موفق باشید واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zalef ارسال شده در بهمن 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2018 سلام اگه لینکهای محصولات و شاخه های فروشگاهتون در گوگل ایندکس شده باید حتما طوری انتقال بدید که لینکها سالم بمونه اگه تعداد محصولاتتون زیاده، قطعا انتقال از وردپرس به فروشگاه سازهای معتبر بین المللی کار عاقلانه ایه موفق باشید ممنون دوست عزیز لینک یکی از محصولاتم این هست https://markazahan.com/cold-rolled-coil-prices/ چطوری باید بفهمم که ایندکس شده یا نه و در صورت انتقال به دامنه ای دیگر آدرس دهی چطوری میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aryatehran ارسال شده در اسفند 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2019 سلام دوستان عزیز، من قبلا با استفاده از افزونه ووکامرس سایت های فروشگاهی را می ساختم، خاستم ببینم اگر ما بخواهیم از ووکامرس برروی پرستا سوییچ کنیم چه کاری باید انجام دهیم واکنش ها : aryatehran 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aryatehran ارسال شده در اسفند 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2019 با سلام خدمت شما دوستان، من به تازگی کار طراحی سایت روشروع کردم. خاستم بدونم که گوگل در چه صورتی یک سایتی که روی آن کار شده را به صفحات پایین تر منتقل می کند، یا به اصطلاح یک سایت چطور پنالتی می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .