m like mother ارسال شده در تیر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2018 سلام توی سایتهای آنالیز که میزنیم تگ h1 یا کلمات کلیدی رو مد نظر قرار میدن الان قالب پیشفرض پرستاشاپ صفحه اول تگ h1 نداره و سایتهای آنالیز ایراد میگیرند که برای سئو خوب نیست و حتما تگ h1 داشته باشید چکار باید کرد حتما تگ h1 بذاریم . یا مشکلاتی رو که اینها میگن یا مهم نیست. خواهشا فنی جواب بدید تشکر واکنش ها : sepidgroup7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 10، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2018 سایتهای تحلیلی که میگن تگ H1 مهمه من خیلی فکر کردم که یه عنوانی اضافه کنم یا قسمتی به کدها اضافه کنم با تگ h1 اما فعلا ساده ترین روش رو این دیدم که بلوک محتوای سفارشی رو روشن و فعال کنم و توش یه عنوان بنویسم با تگ h1 و حالا توضیحاتی دیگر .. که بد هم نیست که تو صفحه اول توضیحاتی ارائه بدیم. به نظرم روش خوبی هست . کار رو نباید سخت کرد . انشاالله که همگی موفق باشید و سال پر درامدی داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .