m like mother ارسال شده در تیر 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2018 سلام ظاهرا ترجمه وضعیت سفارش ها در قسمت ترجمه پرستاشاپ نیست مثلا ارسال شده برگشتی انصرافی اینارو از کجا میشه تغییر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 16، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2018 چند روز گذشت کسی جواب نداد ! مدیران راهنمای سایت یعنی هیچ جوابی ندارن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 16، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2018 خودم پیدا کردم البته نباید الکی عوض کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2018 اگر زمانی که راهکاری رو پیدا می کنید اون رو با دیگران هم به اشتراک بذارید کمک بزرگی به افرادی که مشکل مشابهی دارن کردید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2018 من توی دیتابیس عوض کردم . رفتم دیتابیس و کلمه رو پیدا کردم عوض کردم . فقط باید مواظب باشید دستکاری اضافی نکنید در دیتابیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2018 البته شما نیازی به دستکاری در دیتابیس نداشتید. می تونید از بخش سفارش ها - وضعیت ها این مقادیر رو به دلخواه ویرایش، حذف یا اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davudam ارسال شده در تیر 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2020 البته شما نیازی به دستکاری در دیتابیس نداشتید. می تونید از بخش سفارش ها - وضعیت ها این مقادیر رو به دلخواه ویرایش، حذف یا اضافه کنید سلام من تو 1.6 میتونم اضافه کنم.اما حذف نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .