shahriarr ارسال شده در تیر 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2018 با سلام بنده در بخش پیکر بندی قالب پیشفرض پرستا 1.6 رفتم و برای موقعیت های چپ و راست و فوتر عکس های مختلف قرار دادم حالا موقعیت فوتر عکسشو به خوبی نشون میده ولی موقعیت سمت راست و چپ اصلا نمیان که تغییری نشون بدن کش مرورگر خودم.سایت و... رو پاک کردم تغییریی حاصل نشد سوال دو:در منو بالا سایت اونجایی که اسم کاربر رو می نویسه یا نوشته تماس با ما و ورود به حساب اونجا رو چطور میتونم منو اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2018 سلام 1. برای موقعیت های راست و چپ باید ستون در سایتتون فعال باشه. اگر فعال هست و نمایش داده نمیشه، از منو ماژول ها >> جایگاه ها(موقعیت ها) چک کنید که ماژول پیکربندی قالب در ستون ها قرار داره یا نه. چنانچه نبود با کلیک برروی نشاندن یک ماژول در همان صفحه میتونید در جایگاه ستون راست و چپ قرارش بدید. 2. بصورت پیش فرض چنین امکانی رو ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriarr ارسال شده در تیر 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2018 سلام 1. برای موقعیت های راست و چپ باید ستون در سایتتون فعال باشه. اگر فعال هست و نمایش داده نمیشه، از منو ماژول ها >> جایگاه ها(موقعیت ها) چک کنید که ماژول پیکربندی قالب در ستون ها قرار داره یا نه. چنانچه نبود با کلیک برروی نشاندن یک ماژول در همان صفحه میتونید در جایگاه ستون راست و چپ قرارش بدید. 2. بصورت پیش فرض چنین امکانی رو ندارید. سلام ماژول پیکر بندی قالب در موقعیت چپ وجود داشت.ولی در سایت نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriarr ارسال شده در تیر 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2018 هر کاری میکنم نمیشه. برای اون منویی که عرض کردم کد هاش کجاست برم دستی اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 21، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 1. بررسی کنید که در ستون راست هم قرار داشته باشه. اگر می تونید تنظیمات ماژول پیکربندی قالب رو از اول وارد کنید می تونید یکبار ماژولش رو "تنظیم مجدد" کنید 2. اون بخش هایی که شما دنبالش هستید در قالب پیش فرض در آدرس زیر می تونید دستی کدهای مورد نظرتون رو اضافه کنید: themes/default-bootstrap/modules/blockuserinfo/nav.tpl البته اگر سررشته ای از کد نویسی ندارید پیشنهاد می کنم بکاپ بگیرید قبل از تغییرات + دقت کنید در بسیاری از فایل های tpl شرط هایی قرار داده شده که در موقعیت های مختلفی وارد عمل میشن. حواستون به این شرط ها هم باشه بعد از اعمال تغییراتتون هم یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی روی کلید "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriarr ارسال شده در تیر 23، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 1. بررسی کنید که در ستون راست هم قرار داشته باشه. اگر می تونید تنظیمات ماژول پیکربندی قالب رو از اول وارد کنید می تونید یکبار ماژولش رو "تنظیم مجدد" کنید 2. اون بخش هایی که شما دنبالش هستید در قالب پیش فرض در آدرس زیر می تونید دستی کدهای مورد نظرتون رو اضافه کنید: themes/default-bootstrap/modules/blockuserinfo/nav.tpl البته اگر سررشته ای از کد نویسی ندارید پیشنهاد می کنم بکاپ بگیرید قبل از تغییرات + دقت کنید در بسیاری از فایل های tpl شرط هایی قرار داده شده که در موقعیت های مختلفی وارد عمل میشن. حواستون به این شرط ها هم باشه بعد از اعمال تغییراتتون هم یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی روی کلید "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید والا هر کار کردم نمیشه فقط موقعیت لفت در صفحات سایت دیده میشه ولیکن در صفحه ی اصلی دیده نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم در صفحه ی اصلی نشون بدم بااستناد به تایپک زیر گویا این کار شدنی هست : http://ipresta.ir/forum/topic/7270-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%B6/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2018 دیگه تنها موردی که باقی می مونه اینه که از بخش ماژول ها -> موقعیت ها در هوک مورد نظر ماژول مربوطه رو پیدا کنید و روی "ویرایش" کلیک کنید. بعد چک کنید که در بخش "استثناها" اون ماژول برای صفحات مورد نظرتون مستثنی نشده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriarr ارسال شده در تیر 24، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2018 سلام و احترام مجدد. خیر.مشکل حل شد. کافیست در قسمت تنظیمات پیشرفته موقعیت راست و چپ را برای index فعال کنید. تمام شد.حل شد. واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .