chats ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 سلام من میخوام عکس صفحه اصلی سایتم رو که اسمش home page و لینک شده به سایت presta shop رو عوض کنم .عکس رو از فولدرش عوض کردم ولی لینکش رو نمیدونم چطور باید عوض کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 اگه منظور تون عکس که در قسمت Home هستبا استفاده از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی می تونید تغییرات خودتون را اعمال کنیدو اگر منظورتون لوگو هستکه اونم با استفاده از تنظیمات ظاهر سایت میتونید لوگو خودتون را جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 لطفا قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید. اگر مشکلتون حل شد بفرمایید که تاپیک رو حذف کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .