pooyarz ارسال شده در مرداد 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2018 دوستان سلام مشکلی تو جستجو لایه ای دارم سایت فروش کتاب هست بعضی محصولات تو جستجو نمیان مثلا سال چاپ 97 تقریبا 200 کتاب وارد شده هست اما فقط 3تا نشون داده میشه! به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ یا مثلا بعضی از کتاب هارو سرچ میکنم نمیاره اما تو موضوعاتش میرم هست یعنی با سرچ نمیاد میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2018 از بخش تنظیمات - جستجو قسمت "فهرست سازی" ببینید چه تعداد از محصولاتتون فهرست شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooyarz ارسال شده در مرداد 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2018 از بخش تنظیمات - جستجو قسمت "فهرست سازی" ببینید چه تعداد از محصولاتتون فهرست شده؟ محصولات "فهرست شده" توسط پرستاشاپ تجزیه و تحلیل شده و در نتایج جستجوی بخش کاربری وب سایت نمایش داده می شوند. محصولات فهرست شده 18882 / 18892. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooyarz ارسال شده در مرداد 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2018 میتونید برید ببینید!؟ farazbook.com مثلا یه موضوع انتخاب کنید بعد سال چاپ بزنید کلی کتاب میاره ولی تو حالت کلی فقط سال چاپ بزنیم فقط 3تا میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2018 من مشکلی ندیدم وارد شاخه "آموزشی کودک و نوجوان" شدمفیلتر رو هم بر روی "موضوعات" تنظیم کردم برام تمام محصولاتش رو آورد هم وقتی فیلتر رو روی "سال چاپ" تنظیم کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooyarz ارسال شده در مرداد 9، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2018 من مشکلی ندیدم وارد شاخه "آموزشی کودک و نوجوان" شدم فیلتر رو هم بر روی "موضوعات" تنظیم کردم برام تمام محصولاتش رو آورد هم وقتی فیلتر رو روی "سال چاپ" تنظیم کردم لطفا موضوع انتخاب نکنید فقط از فیلتر سال چاپ انتخاب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2018 بله متوجه شدم وارد بخش ماژول هاتون شده و ماژول ناوبری لایه ای یا همون blocklayered رو پیدا کنید و وارد پیکربندی ماژول شده و در صفحه باز شده بالای فرم چند کلید برای بازسازی ایندکس ها و ... وجود دارند روی همه اون ها کلیک کنید احتمالا مشکلتون رفع خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooyarz ارسال شده در مرداد 13، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2018 بله متوجه شدم وارد بخش ماژول هاتون شده و ماژول ناوبری لایه ای یا همون blocklayered رو پیدا کنید و وارد پیکربندی ماژول شده و در صفحه باز شده بالای فرم چند کلید برای بازسازی ایندکس ها و ... وجود دارند روی همه اون ها کلیک کنید احتمالا مشکلتون رفع خواهد شد انجام دادم بازم نشد متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 پس نیاز به بررسی دقیق تر توسط کارشناس دارید. می تونید از بخش تیکت اقدام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooyarz ارسال شده در مرداد 14، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 پس نیاز به بررسی دقیق تر توسط کارشناس دارید. می تونید از بخش تیکت اقدام کنید یه سوال ؟! اکثر ماژول هام نیاز به بروز رسانی دارن ، اگر انجام بدم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 میتونید جهت اطمینان بیشتر، قبل از به روز رسانی بکاپی رو از فروشگاهتون تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .