barati_a ارسال شده در مرداد 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2018 سلام میخواستم تو بلوک تماس قسمت بالا کلا این نوشته را بردارم و از ایکون استفاده کنم چه راه حلی پیشنهاد میکنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2018 سلام از چه قالبی استفاده میکنید؟ عموما از بخش ترجمه ها میتونید میتونید عبارت رو ویرایش کنید، و یا با گذاشتن فاصله خالی (space) متن نمایشی رو حذف کنید واکنش ها : barati_a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در مرداد 19، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2018 از قالب پیش فرض استفاده میکنم مرسی بابت جوابتون میشه بگید اون قسمتی که بلوک تماس قرار داره چی اسمشه منظورم اون قسمت بالاتر از هدره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در مرداد 19، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2018 از قالب پیش فرض استفاده میکنم مرسی بابت جوابتون میشه بگید اون قسمتی که بلوک تماس قرار داره چی اسمشه منظورم اون قسمت بالاتر از هدره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2018 از بخش ماژول ها >> ماژول ها، تماس با ما رو جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .