diba77 ارسال شده در مرداد 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2018 من در مدیریت محصول وارد میکردم که از سشن خارج شد و دیگه نتونستم وارد بشم رمز عوض کردم کش خالی کردم و چندتا کار دیگه که تو نت سرچ کردم اما چند روز گذشته اما هنوز نمیتونم وارد بشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2018 چه خطایی دریافت می کنید هنگام ورود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
diba77 ارسال شده در مرداد 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2018 چه خطایی دریافت می کنید هنگام ورود؟ هیچ خطایی نمیده وارد هم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2018 1. با مرورگر و اینترنت دیگه تست کنید (ترجیحا روی حالت Incognito کروم یا Private Browsing موزیلا) 2. دیباگ رو روشن کنید ببینید آیا خطایی میده یا خیر 3. اگر مراحل بالا جواب نداد می تونید تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .