mhbitarafan ارسال شده در شهریور 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2018 سلام دوستان. من میخواستم حدود ۵۰۰۰ تا از محصولات رو حذف کنم اما وقتی از مدیریت سایت بخش محصولات تیک ۱۰۰۰ تا رو میزنم و حذف میکنم انجام نمیشه و بعضی اوقات خطای internal error میده. مشکل کجاست ؟ روش دیگه ای برای حذف محصولات به صورت دسته جمعی وجود داره ؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2018 سلام از هاست بخواید مقادیر max_execution_time memory_limit رو افزایش بدن احتمالا مشکلتون رفع میشه. راه دیگه برای حذف محصولات از طریق دیتابیس هست که توصیه نمیشه مورد بعدی اگر این 5000 هزار تا کل محصولات شما هستند می تونید با استفاده از ماژول PrestaShop Cleaner همه محصولات رو پاک کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .