koroshcomputer ارسال شده در شهریور 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2018 با سلام و احترام به دوستان من محصولات رو بخاطر تغییر دلار غیر فعال کردم و حالا که فعال کردم تغییر قیمت که میزنم با خطای زیر مواجه میشم و قیمت ذخیره نمیشه و من از آخرین نسخه پرستا استفاده می کنم . ( 1.6.1.18 ) خطا : This page isn’t working shop***.ir didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2018 دیباگ رو روشن کنید و دوباره مراحل رو طی کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در شهریور 17، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2018 روشن کردم و همون خطا رو میده تغییری نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2018 بخش Error Log سرورتون رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .