rez0ow ارسال شده در شهریور 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 سلام و خسته نباشید به تمام عزیزان . دوستان من قالب جدید smart media رو برای پرستاشاپ 1.6 نصب کردم ولی زمانی که فعال میکنم قالب جدید رو به این خطا برمیخورم و سایت بالا نمیاد. 500 Server ErrorOops, something went wrong.Try to refresh this page or feel free to contact us if the problem persists. ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه . در ضمن به قالب دیفالت که بر میگردم درست میشه سایت !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 برای خطای 500 باید دیباگ رو روشن کنید (سرچ کنید دیباگ) اگر مشکل از قالبتون باشه باید از پشتیبان قالبتون کمک بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 12، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 لطفا راهنمایی کنید از کجا باید دیباگ رو روشن کرد . سرچ کردم پیدا نشد چیزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 12، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 دوستان دیباگ رو که روشن کردم با این خطا مواجه میشم بعد از نصب قالب جدید : [PrestaShopException]Current theme unselected. Please check your theme configuration.at line 117 in file config/config.inc.php 112. /* Initialize the current Shop */113. try {114. $context->shop = Shop::initialize();115. $context->theme = new Theme((int)$context->shop->id_theme);116. if ((Tools::isEmpty($theme_name = $context->shop->getTheme()) || !Validate::isLoadedObject($context->theme)) && !defined('_PS_ADMIN_DIR_')) {117. throw new PrestaShopException(Tools::displayError('Current theme unselected. Please check your theme configuration.'));118. }119. } catch (PrestaShopException $e) {120. $e->displayMessage();121. }122. define('_THEME_NAME_', $theme_name); این خطا در صفحه اصلی سایت نمایش داده میشه . ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 به بخش "تنظیمات - قالب ها" مراجعه کنید و دوباره قالب مورد نظرتون رو از لیست انتخاب کنید قالبتون نصب شده اما انتخاب نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 12، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2018 به بخش "تنظیمات - قالب ها" مراجعه کنید و دوباره قالب مورد نظرتون رو از لیست انتخاب کنید قالبتون نصب شده اما انتخاب نشده سلام مجدد . دوست عزیز چک که کردم دیدم با برخی از ماژول های پرستاشاپ مشکل داره. بعضی ماژول هارو که تیکشون رو برمیدارم قالب میاد بالا ولی ناقص و بهم ریخته . راهی هست برای حل این مشکل ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2018 راه حل استفاده از پشتیبانی قالبتونه تا مشکل اصولی حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .