rez0ow ارسال شده در شهریور 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2018 سلام دوستان وقت بخیر . میخواستم دکمه بازگشت به بالا رو برای پرستاشاپ اضافه کنم ولی توی تنظیمات ندیدم چیزی . اگر راهی هست ممنون میشم راهنمایی کنید . واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2018 سلام وقت بخیر به صورت پیش فرض پرستاشاپ گزینه ای برای فعالسازی موردی که مد نظر شماست نداره. می تونید کد این مورد رو در اینترنت جستجو و به قالبتون اضافه کنید موفق باشید واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2018 سلام وقت بخیر به صورت پیش فرض پرستاشاپ گزینه ای برای فعالسازی موردی که مد نظر شماست نداره. می تونید کد این مورد رو در اینترنت جستجو و به قالبتون اضافه کنید موفق باشید سلام مجدد . دوست عزیز من کد رو پیدا کردم ولی توضیحاتی که داده شده برای وردپرس هست و برای پرستاشاپ نمیدونم کد هارو باید در کدوم فایل بریزم . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 26، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2018 کسی نیست راهنمایی کنه ما رو ؟ لطفا کمک کنید گیر کردم واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 27، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2018 الوووووووو....!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2018 از ماژول هایی مشابه این می تونید کمک بگیرید: https://www.prestashop.com/forums/topic/262234-free-scroll-to-top-module/ واکنش ها : rez0ow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rez0ow ارسال شده در شهریور 28، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2018 از ماژول هایی مشابه این می تونید کمک بگیرید: https://www.prestashop.com/forums/topic/262234-free-scroll-to-top-module/ تشکر ادمین درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .