shahrooztk ارسال شده در مهر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2018 سلام من میخوام وقتی در قسمت مدیریت محتوا یک شاخه ایجاد میکنم و بعد تعدای صفحه رو به عنوان زیر شاخه اون ایجاد و تعیین میکنم همین حالت رو توی منوی افقی اصلی بیارم . دقیقا مثل همون چیزی که برای شاخه محصولات و زیر شاخه هاشون میشه ایجاد کرد. ولی وقتی این کار رو انجام میدم ، از قسمت ماژول منوی افقی شاخه رو اضافه میکنم و ذخیره میکنم ؛ ولی توی سایت وقتی رو شاخه ای که تو مدیریت محتوا ساختم میرم زیر شاخه هاش یا هون صفحاتش رو نشون نمیده ، فقط اگر زیر شاخه ، شاخه ایجاد کنم ، زیر شاخه رو نشون میده که به کارم نمیاد . از قالب و ماژول های پیش فرض خود پرستاشاپ هم استفاده میکنم. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2018 سلام وقت بخیر با امکانات پیش فرض پرستاشاپ امکان نمایش صفحات مدیریت محتوا به صورتی که میخواید وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahrooztk ارسال شده در مهر 1، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2018 سلام وقت بخیر با امکانات پیش فرض پرستاشاپ امکان نمایش صفحات مدیریت محتوا به صورتی که میخواید وجود نداره تشکر. خوب ماژولی چیزی هست نصب کنم و استفاده کنم ؟ ترجیحا رایگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2018 ماژول رایگانی برای این مورد ندیدم اما می تونید توی سایت https://addons.prestashop.comجستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .